Toimitus 5,90 € Postin ja Matkahuollon kautta. Ilmainen toimitus yli 79 € tilauksissa! Ilmainen palautus ja vaihto!

Kana Collection Kiroileva siili - Tartten tilaa!! - pannat


Sarjakuvataitelija Milla Paloniemi ja koiranvarustekuningatar, juontaja ja artisti Kana Alanen ovat suunnitelleet ja julkaisseet yhteisen koiranvarustemalliston Tartten tilaa!! . Mallisto on syntynyt tarpeesta saada tehokas ja ergonominen tuotesarja niille koirille  jotka tarvitsevat tilaa ulkona esimerkiksi ohitustilanteissa. Alunperin keltainen merkkinauha koiran tilantarpeen merkkinä on lähtöisin Kanadasta, koirankouluttaja Tara Palardylta vuonna 2012. Idea rantautui Suomeen 2014. 

Tuotteet ovat laadukkaita, konepestäviä ja hyvännäköisiä. Kaikki Kana Collection tuotteet valmistetaan pienessä ompelimossa Virossa. 


Pannat ovat puolikiristäviä, lyhytkarvaisella pehmokankaalla pehmustettuja. Pannan kokonumero tarkoittaa pantaa pienimmillään mitattuna pannan sisäpinnalta. Panta on koiralle sopiva, kun kaulanympärys korvien takaa mitattuna on suurin piirtein sama kuin kokomerkintä. Kiristysosa avaa pannan suuremmaksi, jotta sen saa pujotettua pään yli kaulaan. Tiukimmillaan panta ei saa kuristaa koiraa, mutta se estää pannan pois luiskahtamisen kaulasta.

Koot: 24, 27, 30, 33, 36, 40, 45, 50 ja 55 cm

Leveydet: 3,5 cm (24cm), 4 cm (27-33 cm), 5 cm (36-55 cm)

Kiristysosan antama lisäpituus: 5,5 cm (24 cm), 7 cm (27-33 cm), 9,5 cm (36-55 cm)
1 tuote
  • Sivu 1 / 1
step in valjaat

Mittaohjeita ja lisätietoa varusteitten valinnasta

Lue lisää mitä kannattaa huomioida kun valitset lemmikkillesi  varusteita

Lue