Toimitus 5,90 € Postin ja Matkahuollon kautta. Ilmainen toimitus yli 79 € tilauksissa! Ilmainen palautus ja vaihto!
Aatu valjas heijastavat 70 musta

Aatu valjas heijastavat 70 musta

53,90 €
sis. 24 % ALV
Rinnanympärys 47 - 70 cm.

Nahkavuoratut heijastimella varustetut valjaat, joissa säätömahdollisuus viidestä kohdasta.Nailonosan leveys 2 - 2,5  cm, nahkavuoratun osan leveys  2,5 cm - 2,8 cm.

Valjaat kehitti Silja Virranniemi vuonna 1993, kun Aatu-koiransa muutti takaisin synnyinkotiinsa. Aatu veti taluttimessa niin, että Silja pelkäsi koiran kurkun ja niskan vaurioituvan ennen kuin hän saisi Aatun oppimaan asiallisen hihnakäytöksen. 

Valikoimissa olevissa valjaissa on pehmeä nahkavuoraus sekä heijastimet. Valjaissa on viisi portaatonta säätömahdollisuutta eli jokaista remmiä voi säätää erikseen,myös jalkojen välistä menevää remmiä. 

Kokomitoitus tarkoittaa suurinta rinnan ympärysmittaa. Jos rinnanmitta menee hyvin lähelle suurinta valjaitten kokomittaa, valitse numeroa suurempi koko.

Rotuesimerkkejä :

40 chihuahua

50 toyvillakoira

60 kääpiösnautseri

70 snautseri

80 lapinkoira

90 saksanpaimenkoira

100 berninpaimenkoira


Aatu-tuotteet, myös nahkavuoratut, voi pestä 30-asteisessa hienopesussa nestemäisellä pesuaineella. Nahkaosiin voi tarvittaessa hieroa esimerkiksi ruokaöljyä. Öljytyn nahan väri voi tummua ja siitä voi irrota väriä turkkiin. Sävyerot nahan värissä voivat hieman vaihdella.

Aatut valmistaa Silja Virranniemi. 

Musta nahka kotimaista luomupelloilla elänyttä lammasta ja vuohta, Suomessa muokattua.

Ruskea nahka kotimaista lammasta ja hirveä, tarkka alkuperä ei tiedossa.

Arvosana