LovePaws Luomutassuvaha 50 ml

LovePaws
LovePaws Luomutassuvaha 50 ml
LovePaws Luomutassuvaha 50 ml

Kotimainen, korkealaatuisista luomuraaka-aineista valmistettu 100 % luonnollinen tassuvaha. Kuivat ja karheat polkuanturat, halkeamat, haavat, ihottumat ym.

16,90 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

LovePaws® on kotimainen, korkealaatuisista luomuraaka-aineista valmistettu 100 % luonnollinen tassuvaha. Imeytyy nopeasti, kosteuttaa ja pehmittää. 

Kuivien ja karheiden polkuanturoiden lisäksi LovePaws®-vahaa voidaan käyttää anturoiden väleihin, halkeamiin, haavoihin, ihottumiin, auringonpolttamiin, hot-spot'eihin ja punkin puremiin. Erinomainen esimerkiksi käyttö- ja valjakkokoirien tassujen hoidossa.

LovePaws® sisältää kolmea kosteuttavaa, tulehdusta lievittävää ja sienten kasvua hillitsevää ainesosaa: sheavoita, mehiläisvahaa ja kookosöljyä. Sheavoilla on luonnostaan lukuisia erilaisia hoitavia ominaisuuksia. Sheavoi rauhoittaa ihoa ja suojaa mm. pakkaselta ja auringolta. Se sopii hyvin myös herkkäihoisille ja atoopikoille. Mehiläisvaha muodostaa iholle ohuen suojaavan, mutta samalla hengittävän kalvon, joka vähentää myös esim. epäpuhtauksien joutumista haavaan. LovePaws® ei poista kuitenkaan tulehtumisen mahdollisuutta.


Huom! Jos haluat tilata pelkän luomuvahan, ota yhteys ennen tilausta. Tulee kirjekuoressa, säästät postimaksuja!  2,20 euroa yhden luomuvahan postitus. 


Koostumus: Sertifioituja luomuaineksia.Kookos- ja oliiviöljy, mehiläisvaha, sheavoi. Ei  kemikaaleja eikä säilöntäaineita.

Käyttöohje: Levitä hoidettavaan kohtaan tarvittaessa 1-3 kertaa päivässä. Ennen ulkoilua ja/tai ulkoilun jälkeen. Anna imeytyä hetki.

Arvostelut 0 arvostelua