Toimitus 5,90 € Postin ja Matkahuollon kautta. Ilmainen toimitus yli 79 € tilauksissa! Ilmainen palautus ja vaihto!
HEI-TOY frisbee pieni
HEI-TOY frisbee pieni
HEI-TOY frisbee pieni
HEI-TOY frisbee pieni

HEI-TOY frisbee pieni

19,00 €
sis. 24 % ALV
Turvallisuus edellä suunniteltu pehmeä kotimainen koiran frisbee. Sopii käytettäväksi ulkona ja sisällä, frisbee myös kelluu.

Halkaisija: 18 cm

Paino: 30 g

Frisbee lentää hyvin, joskin lentorata poikkeaa hieman muovisista frisbeeleluista. Frisbee myös kelluu, joten sillä voi leikkiä myös veden äärellä.  Frisbeen pehmeät materiaalit mahdollistavat turvallisen leikin niin koiralle kuin  ympäristöllekin  ja se soveltuu hyvin myös lasten käsittelyyn.

Materiaalit ovat teollisuuden ylijäämää sekä autoteollisuudesta purettuja kankaita. Toinen puoli frisbeestä on vettä ja likaa hylkivää ulkoilukangasta,  toinen puoli on vettä läpäisevää ja kulutusta kestävää turvatyynykangasta. Turvatyynykangas mahdollistaa frisbeen kuivumisen eikä vesi jää lelun sisään. Kerroksien välissä on ohut huopa (teollisuuden ylijäämää).

Frisbeen on  taipuisa ja keveä. Sen voi taittaa vaikka taskuun ja ottaa lenkille mukaan ja sitä on kevyt kuljettaa. Hampaiden jälkiä ei jää kankaisiin tavanomaisessa käytössä ja osalla koirista se kestää jopa vetoleikit.

Arvosana