Toimitus 5,90 € Postin ja Matkahuollon kautta. Ilmainen toimitus yli 79 € tilauksissa! Ilmainen palautus ja vaihto!
Designdog y-jarruvaljas M musta

Designdog y-jarruvaljas M musta

38,90 €
sis. 24 % ALV
Kaula-aukko 30-50 cm, rinnanympärys 43-73 cm, jarru 31-52 cm

Max 14 kg

Leveys 25 mm , jarruosan 20 mm

Kiinteästi kiinni oleva jarruosa.

Valjaissa on säätömahdollisuudet rinnanympäryksessä ja jalkojen välissä sekä kaulan ympäryksessä ja jarruosassa. Jos koiralla käytetään vaatteita, huomioi riittävä säätövara. Valjaissa on näkyvät heijastimet.

Jarruosan tarkoitus on estää koiraa karkaamasta valjaista. Vyötärön ympäri tuleva osa säädetään niin, että se on pienempi kuin koiran rintakehä ja näin jarru estää koiraa peruuttamasta valjaista pois. Jarrun ei ole tarkoitus satuttaa koiraa millään tavalla. Uroksilla katso jarrupalan paikka ja kireys niin ettei se paina penistä.

Taluttimelle kiinnitysmahdollisuus myös eturenkaaseen.  Sitä voidaan käyttää vetävillä koirilla  koiran ohjaamiseen.  Koiran vetäessä edessä oleva taluttimen kiinnitys kääntää koiraa ja estää sitä saamasta voimaa vetämiseen. Näin kouluttaminen helpottuu. Eturengasta käytettäessä on suositeltavaa kiinnittää talutin selän päällä olevaan d-renkaaseen, joka on varsinaisesti tarkoitettu koiran taluttimen kiinnitykseen. Eturengas on lisätalutinta varten. 

Mittaa koiran rinnanympärys ja alakaulan ympärys sekä jarruosaa varten vyötärönympärys. Tarkista myös painosuositukset. Mikäli koiran paino on lähellä suositeltua ylärajaa, mittaa olisiko kokoa suurempi valjas mitoiltaan sopiva. 

Kotimaista käsityötä

Arvosana