Toimitus 5,90 € Postin ja Matkahuollon kautta. Ilmainen toimitus yli 79 € tilauksissa! Ilmainen palautus ja vaihto!
Designdog y-jarruvaljas kahdella pikalukolla L musta

Designdog y-jarruvaljas kahdella pikalukolla L musta

52,90 €
sis. 24 % ALV
Kaula-aukko 47-77 cm, rinnanympärys 65-107 cm, jarru 52-93 cm

Leveys 30 mm , jarruosan 25 mm

Kiinteästi kiinni oleva jarruosa.

Konepesu 40 asteessa, pesupussin käyttö suositeltavaa

Suomessa käsityönä valmistetut laadukkaat jarruvaljaat. Valjaissa on pikalukot molemmilla puolilla rintaremmiä, joten valjaiden pukeminen ja riisuminen onnistuu nostamatta koiran jalkoja.

Valjaissa on säätömahdollisuudet rinnanympäryksessä ja jalkojen välissä sekä kaulan ympäryksessä ja jarruosassa.   Jos koiralla käytetään vaatteita, huomioi riittävä säätövara. Valjaissa on näkyvät heijastimet kaulaosassa.

Jarruosan tarkoitus on estää koiraa karkaamasta valjaista. Vyötärön ympäri tuleva osa säädetään niin, että se on pienempi kuin koiran rintakehä ja näin jarru estää koiraa peruuttamasta valjaista pois. Jarrun ei ole tarkoitus satuttaa koiraa millään tavalla.  Uroksilla katso jarrupalan paikka ja kireys niin ettei se paina penistä.

Taluttimelle kiinnitysmahdollisuus myös eturenkaaseen.  Sitä voidaan käyttää vetävillä koirilla  koiran ohjaamiseen.  Koiran vetäessä edessä oleva taluttimen kiinnitys kääntää koiraa ja estää sitä saamasta voimaa vetämiseen. Näin kouluttaminen helpottuu. Eturengasta käytettäessä on suositeltavaa kiinnittää talutin selän päällä olevaan d-renkaaseen, joka on varsinaisesti tarkoitettu koiran taluttimen kiinnitykseen. Eturengas on lisätalutinta varten. 

Mittaa koiran rinnanympärys ja alakaulan ympärys sekä jarruosaa varten vyötärönympärys. Tarkista myös painosuositukset. Mikäli koiran paino on lähellä suositeltua ylärajaa, mittaa olisiko kokoa suurempi valjas mitoiltaan sopiva. 

Kotimaista käsityötä

Arvosana