Eläinpalvelu PP toiminimi on yhden naisen yritys, perustettu maaliskuussa 2016 pitkään jatkuneen eläinharrastukseni, erityisesti koiraharrastuksen, tukemana sekä kahden eläintenhoitajan ammattitutkinnon suoritettuani, eläinhoitolanpitäjä sekä eläintenkouluttaja.Tutuimmat eläinlajit minulle ovat koirat, kissat ja hevoset. Lisäksi  kokemusta on myös  muista lemmikkieläimistä sekä tuotanto- ja eläintarhaeläimistä. 

Eläimistä olen ollut kiinnostunut koko ikäni. Aktiivisempi koiraharrastus alkoi vuonna 1993.  Koirieni kanssa olen harrastanut  ja kokeillut monenlaista mm. näyttelyitä, tokoa ja jälkeä.  Eläinten hyvinvointi arjessa ja eläinsuojelutyö ovat lähellä sydäntäni ja tällä hetkellä toiminkin  Rovaniemen Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry:n puheenjohtajana. 

Vuosien varrella olen toiminut mm. TOKO-koulutusohjaajana, eläinsuojeluvalvojana ja koetoimitsijana. Ammattitutkintojen lisäksi olen käynyt lukuisia erilaisia eläimiin liittyviä kursseja ja koulutuksia  liittyen mm. terveyteen, kouluttamiseen ja harrastamiseen. Jatkuva kouluttautuminen on osa tätä työtä. Omina eläiminä minulla on tällä hetkellä yksi koira ja risteytysponi. 

Yritystoimintani on sivutoimista päätyöni ohella. Verkkokaupan tuotteet on huolella valittu ja tavoitteenani on, että jokainen asiakas löytää eläimelleen ja itselleen juuri sen sopivan laadukkaan tuotteen. 

Olen Suomen Eläintenkouluttajat ry:n varsinainen jäsen  ja  sitoutunut noudattamaan  yhdistyksen eettisiä sääntöjä